POPOLON
TARINA

PYHÄN AINUTLAATUINEN YMPÄRISTÖ
ANSAITSEE AINUTLAATUISEN RAVINTOLAN.


Tarina

Ravintolasta on lämminhenkinen kohtaamispaikka Pyhän kävijöille herkullisen ruoan äärellä. Ravinto- lan keskiössä on puulla lämpenevä aito italialainen puu-uuni, jota käytetään pizzojen valmistamiseen. Pizzan lisäksi menulta löytyy myös muita herkullisia annoksia lounaalle ja illalliselle.

Ravintola tunnetaan nimellä Popolo. Puhuttaessa ja kehuttaessa ihmiset tuntevat ravintolan Pyhän Popolona. Popolo on Italiaa ja tarkoittaa ihmiset. Piazza del Popolo sijaitsee Roomassa. Ravintolan nimen ”ihmiset” ja ”ihmisten aukio” merkitys kulminoituu ravintolassa ihmisten kohtaamiseen Pyhän Popolossa. Ruoassa korostuu vastuullisuus ja lähialueen raaka-aineet. Pyhän kulttuuri ja historia kulminoituvat vahvasti tunturiin, kansallispuistoon ja ihmisten kohtaamisiin näissä.

Toivomme, että tämän kertainen tarina on sen arvoinen, että haluat kertoa sen eteenpäin. Ja että haluat tulla luoksemme luomaan niitä lisää.

Ystävällisin terveisin,

Henrik Riipinen ja perhe, ravintoloitsija


Perheyritys

Toimintaamme ohjaa vahva arvopohja mihin kuuluu puhtaus, jatkuva kehittyminen, asiakaslähtöisyys ja välittäminen. Yhdessä nämä varmistavat tulevaisuutemme tunturissa. Välitämme ympäristöstämme yhtä paljon kuin liiketoiminnastamme.

Popolossa yllätetään ihmiset positiivisesti herkullisen ruoan ja lämminhenkisen asiakaspalvelun äärellä. Intohimo ruokaan, raaka-aineisiin ja puhtauteen toimii lähtökohtana kokemuksille ja tarinoille, jotka elävät sukupolvelta toiselle.

Vastuullisuus

Popolossa teemme kaiken alusta alkaen itse ja tiedämme tarkkaan, mistä raaka-aineemme tulevat. Vastuullinen toimintamme näkyy myös yhteistyökumppaneiden valinnassa, henkilöstön sitoutumisena yrityksen arvoihin ja vastuulliseen toimintaan, kierrättämällä kaiken kierrätettävän sekä seuraamalla aktiivisesti annoskokoja palautteiden perusteella minimoidaksemme ruokahävikkiä. Käytämme uusiutuvista energialähteistä tuotettua sähköä ja laitteissamme otetaan huomioon energiatehokkuus.

Popolo on osa perheyritystä, joka on sitoutunut Sustainable Travel Finland:in kestävän matkailun periaatteisiin säästämään luonnon varoja. Yrityksellemme on myönnetty Ekokompassi ympäristöohjelman sertifikaatti ja myös ravintola Popolo tullaan sertifioimaan osaksi ympäristöohjelmaa.

Ihmiset

Ravintola yrityksen historia juontaa juurensa 1980-luvulle, jolloin Paavo Riipinen aloitti ravintolatoimintaa Kuusamossa ja myöhemmin vuonna 1988 avasi Pizzeria Rukan Rukan kelorinteelle, jossa ravintola toimii edelleen tänä päivänä.

Tänäpäivänä toiminnasta vastaa toisen sukupolven perheyrittäjä Henrik Riipinen.