AVAAMME PYHÄLLE UUDEN RAVINTOLAN -JOULUKSI 2023

Klassikko jo syntyessään. Ravintola Popolo tuo yhteen pohjoisen omat maut ja Pyhän ainutlaatuisen kulttuurin.

 

Popolosta rakentuu lämminhenkinen kohtaamispaikka Pyhän Kultakeroon, herkullisen ruoan äärellä. Ravintolan keskiössä on aito italialainen puu-uuni, jota käytetään ruokien ja pizzojen valmistamiseen.
Menulta löytyy herkullisia annoksia lounaalle ja illalliselle. 

Pohjoisen omat raaka-aineet yhdistettynä perinteiseen pohjoisen tunnelmaan

Käytämme tarkkaan valittuja raaka-aineita, mahdollisimman läheltä ja aina tuoreina. Haluamme tarjota asiakkaille elämyksen makujen muodossa, jonka pohjalta olemme kehittäneet reseptiikan joka yhdistää Pohjois-Suomen uniikit maut ja perinteisen italialaisen kulttuurin sekä reseptiikan.

 

Makujen taustalla tinkimätön intohimo, sekä aito paistaminen puu-uunilla

Valmistamme kaiken itse ravintolassa, omalla reseptillä ja parhaista raaka-ainesta. Pizzapohjamme tunnusmerkki on rapean ja kuohkean täydellinen yhdistelmä, minkä paistamisessa käytämme puista syntyvää tulta. Lämmitämme uunin koivulla lähes 400 asteesen, joka takaa rapean pohjan ja maukkaat pizzat.

 

“Yhdistämällä Pyhän ainutlaatuisen kulttuurin, pitkän kokemuksemme ravintola-alasta, halusimme tuoda Pyhälle ravintolan jonka keskiössä on ihmisten kohtaamiset, hyvä ruoka ja italialainen tunnelma.

— Henrik / Riipinen Restaurants

 

Popolo on suunniteltu olohuoneen jatkeeksi. Voit tulla kun se itsellesi parhaiten sopii – ja jäädä niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Ruokaa tarjoamme jokaiseen tarpeeseen. Lounas juuri silloin kuin pilvi lipuu auringon eteen tai illan hämärtyessä pidemmän kaavan mukaan illallinen.

Baarissa voit nauttia lasillisen baroloa, juoda huurteisen lagerin tai valita mocktailin/cocktailin baarimme klassikoista.

Olemme avoinna sinua varten joka päivä
11:00-23:00

(Suljemme keittiön 30min ennen ravintolan sulkemista)

 

Ravintola Popoloon olet aina tervetullut sellaisena kuin olet – monoissa tai tanssikengissä. Suosittelemme kuitenkin pöydän varaamista etukäteen (varsinkin lomasesonkina).